fredag 12. september 2014

Tid for familie

Bare så det er sagt: Jeg har skrevet nesten det samme innlegget i den andre bloggen min, der jeg skriver om malerier og slikt, men når jeg tenker på det, så er det her det passer best! Det er her jeg skriver om alt mulig rart, og familie kommer helt klart inn under den kategorien! :)

Snart er det helg! Og vi har fått amerikabesøk! Det vil si, det er foreldrene til mannen min som har selve besøket, men det er klart vi vil være med når vi får en langveisfarende til lille Haugesund! Det er altså fetteren til mannen min som kommer. I ettermiddag skal flere i familien samles, og så får vi se hva som blir planene i dagene som kommer. I morgen er det konfirmasjon, også, og det blir hyggelig. Konfirmasjon er jo en stor dag.
Det er tid for familie, med andre ord!
Jeg har jo tidligere hatt dilla på slektsgranskning, men det har ligget skrinlagt den siste tida. Det er så tidkrevende! Spesielt når man har kommet et stykke, og vil dokumentere mer. Og nå har jeg jo andre hobbyer som frister mer. Heldigvis er slektstreet fortsatt lagret på ancestry.com, selv om jeg ikke har vært aktiv der den siste tida. Dette er altså en hobby jeg kan gjenopplive når jeg vil, bare jeg får mer tid.
Jeg lurer jammen meg på om jeg skal skrive ut et lite slektstre til amerikabesøket vårt, jeg. Sånn i skikkelig "Alt for Norge"- stil! :) Jeg må se hva jeg kan få til.
http://home.ancestry.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en melding til meg, og jeg svarer alle.

Dersom du ikke har blogg, kan du helt fint kommentere som Anonym.