lørdag 20. september 2014

Jammen tror jeg at jeg vet hva jeg vil!

Jeg tror jeg har fått en aha-opplevelse. Jeg har fundert lenge på hva jeg egentlig vil med denne bloggen - hva jeg har mest lyst til å skrive om. Nå har jeg jo en annen blogg, der jeg skriver om maleriene mine, men hva skal være fokuset mitt her?

Jeg liker jo, som jeg har nevnt tidligere,  å skravle om alt mellom himmel og jord. Bøker, filmer, musikk, livsstil, kosthold, hverdag, likestilling, jul, hobby, malerier... Alt dette opptar meg, og derfor har jeg skrevet om det, også, etter innfallsmetoden. Problemet mitt har med andre ord vært å finne et fokus, eller en nisje, om du vil. Nå tror jeg imidlertid at jeg har kommet fram til en løsning: Jeg vil skrive om bøker som jeg har lest, leser og vil lese. Først og fremst. Og så vil jeg også ha plass til andre innfall, ting som inspirerer meg eller faller meg inn. Det er bare så greit å ha en overskrift, eller rettesnor, noe som gir denne bloggen mening.


En bokblogg, faktisk. Dette føles i grunnen ganske naturlig, og jeg mistenker at det er fordi jeg har skrevet ganske mye om bøker tidligere, også. Og det å lese bøker er rett og slett en av de mest meningsfulle tingene jeg gjør, sånn bortsett fra det jeg gjør sammen med familien, så klart, og venner. Ja, og så er jo malingen viktig, og skrivingen, og... Ja. Men bøker er bra! Kanskje kan det at jeg får denne "rettesnoren" føre til at jeg leser bøker litt jevnere også, og ikke så mye i rykk og napp. Jeg har en stor bunke uleste bøker hjemme, og den gleder jeg meg til å dykke ned i. Og skrive om.

Jeg kommer til å starte veldig forsiktig, da, siden jeg har det ganske travelt for tida. Ingen utfordringer til meg selv, ingen lister (da blir det bare et strev etter å prestere). Jeg skriver når jeg har lyst, rett og slett!

Dette blir bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en melding til meg, og jeg svarer alle.

Dersom du ikke har blogg, kan du helt fint kommentere som Anonym.