lørdag 9. august 2014

Hjertets sunne galskap

Jeg har laget en ny, personlig blogg, Hjertets sunne galskap, der jeg går ut med navn, nummer og hele pakka. Dette fordi jeg har begynt å male ganske mye, og skal ha utstilling, og at det derfor er lurt å markedsføre seg selv. Den nye bloggen er altså en slags maleblogg, hvis jeg kan kalle den det! 

Nedenfor er ett av bildene mine, du kan se flere av dem i den nye bloggen, så klart. Hvis du klikker på bildet, kommer du rett til siden med noen av bildene mine, faktisk.

http://camillahjerto.blogspot.no/p/akryl.html

Jeg har tenkt en del på hvordan jeg skal gjøre dette, for denne bloggen, Det rare,  har jo vært ganske så anonym, og jeg har i grunnen likt det. Å kunne skrive ganske fritt, uten at noen vet hvem jeg er. Jeg har dermed skrevet både personlig og ganske så ærlig, og har sluppet å være redd for å utlevere meg selv og mine nærmeste. Fra nå av vil det bli annerledes, for hvis folk jeg kjenner slumper til å komme innom bloggen, vil de jo ganske raskt kjenne meg igjen. 

Imidlertid har jeg kommet til at det ikke er et så stort problem. Det jeg har skrevet til nå, er ikke særlig selvutleverende, og jeg kan stå for det meste som jeg har sagt. Som privatperson, vel og merke. Så herved er bloggen min avanonymisert, hvis jeg kan kalle det det. Jeg heter Camilla Hjertø, jeg bor i Haugesund, jeg jobber som psykolog, maler bilder, skriver litt, og ellers har jeg vel skrevet ganske så mye om hva jeg driver på med her inne.

Utstillingen jeg snakket om er lokal, på Kopervik kulturhus. Jeg har fått en unik sjanse, som den amatøren jeg er, til å vise bildene mine. Jeg har faktisk ikke fattet det helt ennå. Men det er sant! Nedenfor ser du den egenkomponerte invitasjonen min. Hvis du klikker på bildet, kommer du til arrangementet som jeg har laget på facebook.

https://www.facebook.com/events/676680855741080/

I samme slengen kan jeg vel nevne at jeg har laget meg et nytt visittkort! Bare sånn for å virke litt proff for en gangs skyld (as if...). Her ser du visittkortet, i alle fall:Vi får se om det er verdt det, å droppe anonymiteten. Jeg kommer i alle fall til å fortsette med denne bloggen, selv om jeg nok aldri kommer til å bli den mest aktive bloggeren i verden. Spesielt nå når jeg forbereder utstillingen min, kommer det nok til å være stille her inne. Men jeg liker å ha et sted som dette, der jeg kan skrive om ditt og datt. Og kanskje jeg iblant får en dialog med noen, også, det er ikke så verst. Så jeg vil rett og slett ikke gi slipp på det!

Såh. Da er det ikke så mye mer å si, akkurat i dag. Ha en fin lørdag, dere som popper innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en melding til meg, og jeg svarer alle.

Dersom du ikke har blogg, kan du helt fint kommentere som Anonym.