fredag 30. mai 2014

Malemani

Jeg har vel nevnt tidligere at jeg har en tendens til å få dilla på noe i perioder, helt til jeg får dilla på noe helt annet. Det er i grunnen ganske lett å se med denne bloggen, den har jeg jo glemt fullstendig... Hehe.. Det siste prosjektet mitt, med livsstilsendring og et naturlig kosthold, går faktisk ganske greit av seg selv, og da gidder jeg ikke å skrive mer om det. Typisk.

Nå er det maling som gjelder. Jeg har fått dilla på å male bilder! Faktisk er dette en hobby jeg tar opp igjen, etter flere år der jeg knapt nok har tatt i en pensel. Og det er fantastisk. Det er rett og slett befriende å glemme verden litt og leke med former og farger. Veldig gøy! Jeg er ikke alltid like fornøyd med resultatet, men jeg lærer i alle fall mens jeg holder på. Den gode mannen min har til og med ryddet plass til meg i boden, så jeg kan male og rote så mye jeg vil. Tro det eller ei, men for meg er det luksus!

Dette er et lite bilde jeg putlet med i april (25 x 25 cm). Det er vel ikke så teknisk imponerende, akkurat, men jeg prøvde nettopp å rive meg litt løs fra å male pent, så det var litt av poenget. Jeg har ikke fått fotografert de bildene jeg har malt i det siste, men jeg kan jo se om jeg får lagt inn noen bilder etter hvert. Spørs bare om jeg får tid til å blogge i det hele tatt, når jeg maler hele tida.... ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en melding til meg, og jeg svarer alle.

Dersom du ikke har blogg, kan du helt fint kommentere som Anonym.