søndag 5. januar 2014

Julefritt hus!Da har vi fått pakket ned all julepynten. Og gjett om det var en del julepynt! Ante ikke at vi hadde samlet på oss så masse, faktisk. Jeg har pakket en hel eske med julepynt som vi ikke har brukt i år, og jeg tviler vel på om vi kommer til å bruke det igjen. Men jeg skal gi pynten en sjanse til, før vi gir det vekk eller selger det. Kan jo aldri vite hva det føles rett å pynte med til neste år!


Blanke ark?


Mm, det er i grunnen deilig at hverdagen kommer. Jeg er mer enn mettet av overdådig julemat, godteri, kaker og gløgg. Det vil si, jeg har kost meg litt med finbrød, søtt pålegg, peppekaker og vingløgg i dag, for jeg vet at nå er det snart over. Jeg kommer til å ta med rester av julekakene på jobb i morgen, og kaste og gi vekk stort dett alt annet som er usunt. For nå skal vi begynne, sakte men sikkert, å spise og leve sunnere.

Såh, da er jula ute av huset. Rn del av meg har lyst til å hamstre inn kalendergaver og slikt, nå når det er salg, men fornuften sier meg at jeg i alle fall skal tenke meg om og ikke bare kjøpe, kjøpe. Hm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en melding til meg, og jeg svarer alle.

Dersom du ikke har blogg, kan du helt fint kommentere som Anonym.