torsdag 2. januar 2014

Fugl Fønix

Denne bloggen har vært død og begravet en god stund nå, og ikke minst gjemt og glemt, men jeg klarer ikke helt å gi slipp på den. Jeg får ikke til å gjøre et barmhjertighetsdrap på bloggen, bare fordi den til slutt ble en samling av prosjekter jeg ikke klarte å gjennomføre. Det er jo sånn jeg er. Jeg setter stadig opp lange huskelister og målsetninger som jeg vet jeg ikke klarer å nå, fordi jeg plutselig vil starte på et nytt og bedre prosjekt...

Men nå har vi jo begynt på et nytt år. 2014. Jeg kan la bloggen min magisk våkne til live igjen som Fugl Fønix og starte på nytt. Kanskje jeg kan få til å gjøre noen endringer, og faktisk FULLFØRE et prosjekt eller to?

Hm. Jeg tviler på at jeg klarer å endre personlighet over natta. Men jeg skal da kunne klare å finne noe som det er verdt å skrive om, og som jeg kan følge opp. Fullføre. Jeg savner skrivingen, nemlig.

Målet mitt for denne bloggen er å skrive litt om det jeg bryr meg om, når det passer meg. Jeg må innse at til jeg ikke har tid til å skrive om alt jeg leser og ser. Jeg har ikke tid til å følge opp alle mulige utfordringer. Dette er ingen bokblogg, selv om jeg vil notere litt om bøker jeg leser. Ingen filmblogg. Ingen mammablogg eller interiørblogg. Dette er bare Det rare.

Jeg har likevel et viktig prosjekt for 2014, da, og det vil jeg jo nevne:

Fugl Fønix. Jeg vil skrive litt mer om bakgrunnen for dette en annen dag, men det handler om å starte helt på nytt. Rense ut alt gammelt som vi ikke trenger. Slutte å gjøre slikt som ikke virker, og begynne å gjøre sånt som gjør det. For eksempel har jeg lyst til å prøve meg på et shoppingfritt år. Jeg har nylig sluttet å røyke. Dessuten vil jeg snu på kosthold og livsstil - bort med sukker, hvitt mel og andre fæle greier, og inn med det som er sunt. Jeg vil bruke mer tid på sånt som gir energi, og mindre tid på sånt som suger livskrafta ut av meg. Mer bøker, venner, familie, maling og skriving, mindre TV.

For mye på en gang? Ja, sannsynligvis. Men jeg får ta en ting om gangen, da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en melding til meg, og jeg svarer alle.

Dersom du ikke har blogg, kan du helt fint kommentere som Anonym.