mandag 29. april 2013

Prioriteringer

Mandag igjen! Det handler om hverdag og jobb og henting og bringing, ingenting nytt der. Jeg hadde jo egentlig tenkt å slette denne bloggen, og begynne å skrive på bokideen min igjen. Meeen. Det ble visst ikke så enkelt. :) Jeg klarer ikke helt å legge fra meg bloggen, og jeg strever med å finne tid til å konsentrere meg om å skrive.
Såh. Jeg har tenkt litt på hva jeg kan gjøre. Hjemme hos oss har vi en travel periode akkurat nå, og mye vi skal fikse, så jeg har lagt skriveplanene på hylla til etter 17. mai. Fram til da skal jeg først og fremst gjøre alt som må gjøres i hus og heim, og bare ta noen pusterom der jeg kan kose meg med familien, lese gode bøker, se gode filmer, og kanskje skrive noen ord her inne når det passer seg slik.
Etter 17. mai er planen å sette av 1-2 timer daglig til skriving, og det må jo bli rett etter at vi har puttet ungene trygt til sengs. Jeg håper det ikke er for ambisiøst. Jeg har jo blitt litt hekta på både pc og TV (og sofaen), så det kan bli tøft å sette seg ved skrivebordet i starten. Men jeg tror det kommer til å bli godt. Jeg har savnet skrivingen! 

Det er så sant som det er sagt! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en melding til meg, og jeg svarer alle.

Dersom du ikke har blogg, kan du helt fint kommentere som Anonym.