søndag 27. januar 2013

Travle tider


 
 


Nå har det visst gått noen dager siden sist jeg blogget noe her inne. Og på en måte er det et godt tegn; det indikerer kanskje at jeg har hatt mer enn nok å gjøre med ungene, mannen, jobben, og livet generelt! Ikke det at det har skjedd noe spesielt, tida har bare flydd avgårde. Jeg har endelig skrevet litt igjen, jeg fikk nemlig en ide til noe som kan bli en bok, og det føles veldig godt. Jeg vet ikke om resultatet blir noe jeg kan bruke, det er for tidlig å si noe om det, men jeg syns nå det er en god begynnelse.
 
 
Kafka On The Shore - Haruki MurakamiJeg har litt dårlig samvittighet, må jeg innrømme. I dag hadde jeg nemlig tenkt å blogge om "Kafka on the Shore", av Haruki Murakami i dag, som så mange i Lines lesesirkel, men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å sette meg ned for å lese ferdig boka. Faktisk har jeg ei anna bok jeg ikke har fått lest ferdig, også, dette lover ikke godt for målet mitt om å lese 75 bøker i 2013...
 
 
Vel, det var godt jeg aldri meldte meg skikkelig på å lese denne boka, jeg kan heller se på den som en slags bonusbok som jeg kan lese ferdig når jeg får tid og lyst. Så får jeg heller være litt mer fokusert før neste bok i lesesirkelen skal blogges om. Da er det Irène Némirovskys Storm i juni vi skal lese, og blogge om den 24. februar. Den gleder jeg meg til!
 
Nå håper jeg bare at jeg får til både å leve litt, lese litt og skrive litt neste uke, da skal jeg jammen være fornøyd.
 
Nå er det nattatid.
 

2 kommentarer:

 1. Så spennende at du skriver selv:) Innenfor hvilket tema?
  Jeg har akkurat lest ut boken jeg har holdt på med en stund. Jan Mehlum - Straffen. Hans bøker er som alltid veldig bra.
  Artig å være med i en lesesirkel der noen andre bestemmer hvilken bok man skal lese.
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, det er kanskje ikke så uvanlig at boknerder som meg har en liten forfatter i magen (jeg har faktisk fått gitt ut noe også en gang, men det er så lenge siden, at det regnes vel ikke). :) Så langt har jeg stort skrevet med det formålet å underholde, og det har jeg kost meg skikkelig med!

   Denne gangen skriver jeg om et ganske vanskelig tema, men jeg vil nok holde det for meg selv en stund til før jeg vet om ideen holder... ;)

   Jan Mehlum har jeg forresten vært litt nysgjerrig på, men jeg har ikke lest noe av han ennå! Jeg er av en eller annen grunn veldig selektiv når jeg leser krim, det vil si, jeg leser ikke så mye krim, men når jeg først gjør det, passer jeg på å finne noe som er riktig, riktig bra. Takk for tipset!

   Og ha en fin uke, du også!

   Slett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en melding til meg, og jeg svarer alle.

Dersom du ikke har blogg, kan du helt fint kommentere som Anonym.