torsdag 6. desember 2012

Og vi tenner våre lykter når det mørkner - adventspynt i kveldingen

Når vi allerede har kommet til den 6. desember og jeg knapt har kjøpt en gave, kjenner jeg et bittelite snev av panikk. Men jeg sier til meg selv at jeg må stresse ned og heller fokusere litt på førjulskosen. Jula kommer, uansett!
 
Såh. Jeg fikk ånden over meg og tok noen kveldsbilder av adventspynten i kveld. Selve adventsstaken glemte jeg visst å ta bilde av, men jeg har da fått med meg litt av den andre pynten. Jeg må advare om at det er mye billige greier, har ikke helt hatt råd til designpynt de siste årene.. Denne lysbroa nedenfor er fra Europris. Jeg lekte meg visst litt mye med Picasa, det ble litt voldsomt bløtfokus, hehe. Men det var moro å eksperimentere litt, da.
 

Julestjerna nedenfor er fra Nille, den er enkel og hvit, men litt større enn den jeg hadde i fjor, dessuten er den helt klart finere. Jeg elsker akkurat den fasongen på stjernen. Det skal være et pentagram, det er det som føles riktig.. Den ser forresten en liten anelse gulere ut på bildet enn den egentlig er.


Og den neste julestjerna er fra Jula. Siden jeg har vært så opptatt av at alt skal være så hvitt de siste årene, var det nesten befriende med litt mønster på stjerna. Jeg tror jeg er klar for flere farger på julepynten i år. Den hekla blondegardina kommer fra mamma, forresten, så har jeg nevnt det. :)


Her er tre små, nesevise mus fra Panduro. De er to år gamle og skal egentlig males, for eksempel med prikker og striper, men de er fine som hvite, også, syns jeg!


Og her er to små reinsdyr i vinduet.. Jeg må innrømme at jeg spekulerer litt på hvordan jeg kan lage sammenheng i julepynten i år. Mus, engler, reinsdyr, nisser og gyngehester... Jeg har til og med julete indisk-inspirerte elefantfigurer til å henge opp, og de kræsjer totalt med disse reinsdyrene, det er sikkert. Det virker nærmest som om jeg er i en stilmessig identitetskrise for tida... Jeg tror jeg må dele stua inn i forskjellige seksjoner med ulike tema, eller noe sånt. Kanskje jeg må ta bort noe av den gamle pynten til fordel for den nye.. Det blir spennende å se om jeg får til en eller annen sammenheng!


2 kommentarer:

  1. Det er så koselig med juleforbredelser:) Takk for hyggelig kommentar inne hos meg! Digger musene dine i vinduskarmen:)
    Klem Camilla

    SvarSlett
  2. Takk, det var hyggelig, jeg syns de musene er kule selv, jeg! Klem til deg og! :)

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en melding til meg, og jeg svarer alle.

Dersom du ikke har blogg, kan du helt fint kommentere som Anonym.