søndag 30. desember 2012

Leser akkurat nå - Kvinner før jul

I jula har jeg i mange år pleid å lese masse. Det har aldri vært en skikkelig jul uten en bok under juletreet, jeg har nærmest krevd av mine nærmeste å få minst en bok til jul... Og så har jeg pleid å benytte sjansen på de lange, virkeløse dagene og har bare dykket ned i bøkene. Snakk om julestemning!
 
Det ble ikke sånn forrige jul, siden jeg fødte en unge i jula og hadde annet å tenke på, og det ble ikke sånn denne jula, heller. Først og fremst fordi jeg har vært sjuk, men også fordi vi har to små unger å ta oss av, og da kan jeg jo ikke stenge meg inne med bøkene i timesvis. Faktisk har jeg bare så vidt fått lest julebladene i år!
 
Jeg har akkurat fått begynt på boka jeg fikk til jul, da, "Kvinner før jul", av Marianne Fastvold. Beskrivelsen av boka er som så: Ingrid har ikke sluttet å lage lister og planer for desember, hun er fortsatt en kvinne før jul i full fart. Men huskelistene blir likevel ikke så lange i år. Hun er sjalu. Mannen hennes har vært på turné, og får telefoner fra Olivia, som synger i bandet hans. Olivia, som også ringer til Ingrid og gjør julens engler til demoner..
 
Boka virker så langt som om den er bra, litt masete, kanskje, men jeg gleder meg til fortsettelsen. Så får vi se hva jeg sier når jeg får lest resten av boka. 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en melding til meg, og jeg svarer alle.

Dersom du ikke har blogg, kan du helt fint kommentere som Anonym.