lørdag 8. desember 2012

Gavefunderinger og lørdagskos med julemarked og pepperkakeby

I helga prioriterer vi virkelig å slappe av og sove ut her i huset. Endelig kan vi få sjansen til å sove lenger enn til klokka fem! Derfor har vi ennå ikke kommet oss helt i gang i dag. Jeg fikk sove den første økten, og nå har mannen fått sove litt. Fantastisk! I mellomtida har ungene lekt fantastisk sammen. Det er virkelig morsomt å se at de kan leke så godt sammen nå! Men Storesøster trenger noen påminnelser om å ta mer hensyn til Minsten innimellom, hun har så lett for å bli litt for ivrig...
 
Jeg har brukt morgenen på å fundere på hva vi skal gi til jenta på 5... Jeg har allerede kjøpt flere bøker, fordi jeg syns det er kjekke gaver. Men i går fikk vi en bokgave fra bokklubben til Storejenta, og jeg ble så i tvil om hun skal få den til jul eller om vi skal sende den tilbake... Det var boken om "Reisen til Julestjernen" og en aktivitetsbok med det samme temaet. Den var skikkelig julete og fin og stemningsfull! Men Tulla kan vel ikke få 5 bøker til jul? Til og med 4 bøker var litt voldsomt, vi hadde jo tenkt å finne andre, gjerne større ting, også?
 
Vi ender nok opp med å beholde bokpakken, da. Den er jo så fiiiiin!
 
 
Nå skal vi snart få på oss fillene og komme oss ut. I dag står helgehandel, julemarked og pepperkakeby på planen! I alle fall hvis vi ikke får andre ideer underveis. Det blir nok koselig, uansett! Hvis jeg er heldig, får jeg noen ideer til julegaver mens vi vandrer rundt omkring.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en melding til meg, og jeg svarer alle.

Dersom du ikke har blogg, kan du helt fint kommentere som Anonym.