lørdag 1. desember 2012

Desembersnø og årets julekalender

Jeg nevnte visst at det kom noe i snø i går, og var lykkelig for det, men det var jo bare noen snøfnugg som smeltet vekk i løpet av noen timer. I NATT KOM ENDELIG SKIKKELIG SNØ! Nå har vi perfekt julestemning til den 1. desember. Og denne snøen blir nok liggende til kvelden, i det minste. Jeg er klar over at de fleste bilførere ikke er like entusiastiske, men dem om det. Jeg syns dette er herlig!
 
Jammen fikk jeg opp pakkekalenderen til Tulla i går kveld, også, selv om jeg var sjuk og ikke særlig i form... Den er fylt med små ting og tang som passer til dagens aktivitet. For eksempel får Tulla en pepperkakeform når vi skal bake pepperkaker (en klassiker), og julestempel når vi skal skrive julekort. Og så videre.
 
Jeg kan vel ikke si at kalenderen er et vakkert syn, akkurat, men sånn er det når man pakker altfor store pakker og henger dem på en stakkars liten brodert kalender som en tante har brodert.
 
Tulla klager ikke, da, hun virket svært så fornøyd og glad over innholdet i den første pakken. Siden det er lørdag, får hun jo julegodteri! Du kan se oversikten over innholdet i pakkekalenderen her.
 
Men. Årets kalender ble ikke akkurat vakker, som sagt. Pakkene er rett og slett for store, og henger for tett. Det er mulig jeg tar ned pakkene og henger opp lapper i stedet, slik at Tulla får lete etter hver enkelt pakke. Men akkurat nå har jeg så lite energi at jeg får utsette det en stund til. :) Det viktigste blir å få resten av adventspynten på plass, kanskje ta en tur innom julemarkedet i byen og kose oss, og muligens finne en gave til Søster, som bor langt borte.
 
Jeg gleder meg til å få opp lysende julestjerner i vinduene og endelig få pyntet med litt lilla og hvitt rundt omkring. Det skal bli så koselig, atte! Nå må jeg prøve å komme meg i siget slik at vi kan få gjort ting og tang i dag. God desember, alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en melding til meg, og jeg svarer alle.

Dersom du ikke har blogg, kan du helt fint kommentere som Anonym.