onsdag 5. desember 2012

Adventskos på kontoret

Hverdagene handler stort sett om jobb akkurat nå, jeg er jo fullt i jobb igjen og dagene suser forover i full fart. Jeg prøver å finne plassen min blant kollegaene igjen, etter å ha vært borte i et knapt år, og det tærer litt på, merker jeg.

Heldigvis har jeg fått det riktig så koselig på kontoret nå i førjulstida, tenner noen lys og koser meg med en varm kopp te mens jeg sjekker eposten... Så kan jeg sitte og myse mot vintermørkret utenfor og bare ha det herlig!

De lilla lysene er rester fra i fjor, og duftlyset kostet meg omtrent en tier på Europris (tror jeg). Glasset til venstre fikk jeg i den store adventskalenderen vi har på jobb. En av kollegaene heklet den julete, fine kåpa til glasset, og pakket den inn med noen gode poser te fra "pukka". Jeg tror jammen det er den beste pakken jeg har fått i jobbkalenderen noensinne.

Noen ganger er jobben den rene Spa-opplevelsen!
Dette var koselig, jeg burde ha kommet på å lage meg slike pusterom på jobb mye tidligere! I en stressa hverdag er det jo viktig å summe seg innimellom. Dessuten får jeg jo så god julefølelse i kroppen! Jeg tror jammen jeg vil se i eskene hjemme om jeg har noe mer adventspynt jeg kan piffe opp kontoret  med. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en melding til meg, og jeg svarer alle.

Dersom du ikke har blogg, kan du helt fint kommentere som Anonym.