fredag 23. november 2012

Svart fredag?

Amerikanerne kaller dette Svart Fredag og handler i bøtter og spann (eller i poser og esker, mer sannsynlig). Vi må nok utsette den store juleshoppinga litt, vi må fylle på litt på både tidskonto og lønnskonto før vi går i gang for alvor.

 
Men førjulstida innledes likevel, først med julebord i kveld. Jeg håper det blir hyggelig, og ikke en sånn kveld hvor jeg smiler bredt og innerst inne lengter hjem til sofaen. ;) Nei, jeg tror nok det blir alle tiders, for all del! Jeg forventer da god mat og trivelige mennesker, jeg håper bare at jeg selv fikser smalltalken, av og til sliter jeg litt med det... I stedet for å snakke om vær og vind og den siste fottballkampen, går jeg løs på DE STORE TEMAENE, og det passer seg jo ikke like godt, alltid... kremt.
 
Uansett. I morgen fortsetter vi (det vil si ungene og jeg) med å ta oss en tur ut for å hamstre inn kongler, mose og pinner, og pusle med julepuslerier. Da får vi nok snekret sammen både julegaver og julepynt! Siden det visstnok er Buy Nothing Day, passer jo det fint. Og så på søndag skal vi kose oss på julemarked i barnehagen og spise amerikansinspirert takksigelseskalkun etterpå.
 
Om noen er i tvil: Jeg begynner å bli klar for advent og snart jul! :D

Tviler på at millahmannen er like entusiastisk, da.. Men protestene er ikke så høylydte, heldigvis. Han har vel forlengst forstått hvilken håpløs julefantast jeg er og slått seg til ro med det.
 
Nå må jeg vel se om jeg har noe å ha på meg på det omtalte julebordet!
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Håper du hadde et hyggelig julebord! I mårra er det vår tur til julebord (jobben til samboer). Satser på mye god julemat:)
  God idé med å ut å samle pinner, kongler osv. Det tror jeg at jeg og jentene også må gjøre i mårra.
  God helg!

  SvarSlett
 2. Det var veldig hyggelig, og god mat fikk vi i tillegg! :) Denne jula blir det mye hjemmelaget pynt her i huset, særlig mye rart som jeg kan lage sammen med ungene, og da er det jo perfekt å samle kongler, mose og pinner. Har ikke heelt bestemt hva vi skal lage, kanskje juletrepynt, nisser eller kanskje bare lysdekorasjon eller noe sånt.

  ...Og det er litt sent å si god helg kanskje, men jeg kan jo si vel overstått! :D

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en melding til meg, og jeg svarer alle.

Dersom du ikke har blogg, kan du helt fint kommentere som Anonym.