fredag 30. november 2012

Snø ute og adventstid rundt hjørnet!

I dag våknet vi til snø på bakken, og det var først nå nettopp, da jeg begynte å våkne skikkelig, og Minsten hadde sovet sin første lur, at jeg registrerte det helt. Snø! Kanskje det blir snø til jul! For en tilflyttet innlandskrabbe som meg, er dette fantastiske nyheter. Vestlandsværet er ikke helt forenelig med ekte julestemning, i mine øyne. Det skal være snø!
Snøfnugg. Jeg skal ta et snøbilde selv, når jeg har mindre å gjøre! ;)
Brått slo det meg også - det er den 1. desember i morgen! Hjelp, så fort tida plutselig har gått.. Når du har to unger, og begge blir syke, blir en del av planene kullkastet. Dessuten har jeg latt meg rive med av prosjektet med julelykter og julekuler, og har glemt litt av det andre. Jeg hadde håpet jeg hadde fått både vasket bedre her og laget ferdig gavelisten... og det har jeg ikke. Jaja. Ellers var planen i dag å ha noen timer i huset alene, slik at jeg kunne få gjøre en del. Men nå når ungene må være inne, er jo ikke det så lett... Vel, jeg skal prøve å få satt fram adventsstaken og henge opp julestjernene. Pynte ytterdøra. Rydde og vaske litt og handle inn til helga. Og så, når ungene er i seng, får jeg henge opp Tullas julekalender. Det blir spennende å se hvordan den tar seg ut!
Okei, da er det på tide å gå på loftet og finne fram adventspynten!


3 kommentarer:

 1. Kos deg med adventspyntingen:) Det blir så koselig - gleder meg til å se bilder!
  God helg.

  SvarSlett
 2. Tips hvid du vil ha flere innom bloggen din:
  Legg 'Følger'-boksen mye lenger opp, så folk ser den:)
  Og bli med på noen utfordringer på andres blogger, som Blommig fredag som jeg er med på hver fredag og Helgegleder på Vivis hagerom og litt til hver helg. Da popper det ofte noen ekstra innom. Let på bloggen min hvis du vil finne linker.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Elin, både for hyggelig hilsen og gode tips! Jeg har jo gjort det vanskelig for meg selv på den måten at jeg vil være anonym, og i tillegg har lite peiling på hva som "slår an" i bloggverdenen. Men jeg koser meg med å blogge, selv om publikumet er lite! :D Skal se om jeg finner en kjekk utfordring da, har sett at det fins leseutfordringer også, hvis jeg får tid til å lese ei bok eller to før jul!

   Slett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en melding til meg, og jeg svarer alle.

Dersom du ikke har blogg, kan du helt fint kommentere som Anonym.