tirsdag 13. november 2012

Minsten begynner i barnehage!

Da er minsten godt igang med tilvenning i barnehagen! Tre dager skal vi øve på å gå i barnehage, og forhåpentligvis er det nok.

Vi skulle egentlig besøke barnehagen flere ganger forrige uke for å forberede oss ekstra, men ble syke og måtte holde oss inne. Heldigvis har vi besøkt barnehagen to ganger tidligere også, da! Jeg syns dette er viktig, siden Minsten bare er elleve måneder gammel. Han må jo lære seg å kjenne igjen plassen, så han kan bli trygg der!

Såh. I dag var Minsten og jeg i barnehagen i flere timer, vi var med på alt som skjedde, og det virket som han storkoste seg. Damene som jobber på avdelingen virker helt supre, takk og lov. I morgen skal vi være der ganske tidlig, og så skal han få være der alene en liten stund. Og det går helt sikkert fint. Men.. Jeg kjenner at jeg er spent. Mamma og pappa har vært i livet til Minsten siden han ble nyfødt! Hvordan skal det gå nå når han blir alene med relativt ukjente voksne og unger i barnehagen? Den lille gutten vår er jo tross alt bare en baby ennå, jeg syns det er ganske fælt at han skal være uten oss i flere timer, fem dager i uka...
 
Vi har i alle fall bestemt oss for at mannen leverer ungene i barnehagene (vi har barn i to ulike barnehager), mens jeg henter, slik at ikke dagene blir for lange. Det er mulig at vi flekser litt også, slik at jeg jobber tidlig og han seint. I tillegg har jeg jo ammetid, og så har jeg tenkt at jeg kan avspasere noen timer, i alle fall nå i perioden fram til jul, slik at Minsten får kortere dager. Sukk.

Dette skal nok gå helt fint. Sier jeg det mange nok ganger til meg selv, tror jeg vel på det til slutt.
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en melding til meg, og jeg svarer alle.

Dersom du ikke har blogg, kan du helt fint kommentere som Anonym.