søndag 25. november 2012

Julemarked og kalkunmiddag

 
I dag fikk vi smake på julestemningen! Midt på dagen gikk Tulla, Minsten og jeg på julemarked i barnehagen til Minsten. Det var veldig stemningsfullt, stedet bugnet over av hjemmelagde saker, og gode greier som glaserte epler og brente mandler. Det er jul, det!
 
 
Julemarkedet var spesielt morsomt for Tulla, siden hun fikk bake pepperkaker, rulle vokslys, gå på skattejakt og lage julelykt. Slike julelykter har vi forresten store planer om å lage flere av, det var slett ikke vanskelig, og vi har både glass, perler, ståltråd og glansbilder som vi kan bruke. 
 

Det var mye vi ikke fikk sett på julemarkedet i år, for vi hadde ikke så lang tid på oss. Vi skulle jo servere kalkun! Og det gjorde vi til gangs. Det ble en herlig, amerikansk kalkunmiddag med en herlig dessert med is, sjokoladesaus og jordbærsaus. Spesielt var sweet potato casserole en suksess som tilbehør! Nam!

Siden det begynner å bli sent på kvelden nå, tror jeg at jeg legger inn detaljene i morgen. Her er noen av bildene (glemte kameraet denne gangen, også, så matbildene er bilder av restene).

Skroget etter kalkunen øverst, søtpotetgryten øverst til venstre,
stuffingen nederst, og restene av Waldorfsalaten til høyre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en melding til meg, og jeg svarer alle.

Dersom du ikke har blogg, kan du helt fint kommentere som Anonym.