lørdag 10. november 2012

1408 - Så fikk jeg se den, og!

 
Hvilken kjekk overraskelse i kveldinga! Mannen satt og skifta mellom kanalenepå TV, da dette lille gullkornet dukket opp! Thrilleren 1408. Husker jeg leste novella av Stephen King for en god stund tilbake (si meg, får den mannen filmatisert alt han skriver?), men hadde ikke hørt om filmen før.

Filmen er fra 2007, og handler om Mike Enslin som skriver reiseguider om påstått «hjemsøkte» hoteller. Han hører om et rom, 1408, på et hotell, «The Dolphin» i New York, som for en gangs skyld virkelig skal by på de ettertraktede varene. Så sjekker han inn, og skrekken begynner.
Jeg har googlet den litt, og det ser ut til at filmen ikke har fått så mange prikker på terningen rundt omkring, akkurat. Og jeg kan vel si meg enig i at det ikke er en direkte revolusjonerende skrekkfilm. Ingen spennende, nye effekter, akkurat. Men jeg likte filmen, jeg. Kanskje fordi jeg er over snittet svak for Stephen King. Og John Cusack. Dessuten handler ikke skrekk bare om store effekter, denne filmen har både en god historie, karakterene er interessante og jeg fikk mange gode grøss underveis. Hvis du har lyst til å skremmes en kveld, kan jeg gjerne anbefale denne! 

.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en melding til meg, og jeg svarer alle.

Dersom du ikke har blogg, kan du helt fint kommentere som Anonym.